Новости недвижимости Украины

Недвижимость, бизнес и деловая жизнь. Доставка новостей "на дом".

Геометрічний будинок з бетону в Швейцарії

18703.jpg
 

Спочатку цей будинок може здатися занадто громіздким і невідповідним до природного ландшафту Гальбізіо, оточеному пагорбами і зеленню. Однак швейцарське архітектурне бюро Davide Macullo Architects не випадково придумало такий проект.
Архітектор Давида Макулло спеціально “розтягнув” стіни в різних напрямках, щоб отримати всередині будинку додаткову площу.А що з’явилося за рахунок простягнутих стін простір зовні архітектори віддали під зовнішні сходи і патіо, тим самим заощадивши і примноживши житлову зону.

Здається, що ідея збільшити внутрішню площу для активного життя, відпочинку в родині і компанії суперечить самій формі будинку.Але саме така конфігурація допомогла архітекторам досягти максимального простору і зробити будинок найбільш комфортним і затишним для життя.

Інтер’єр будинку теж не можна назвати тривіальним. Кожна кімната має свою форму, всі вони відрізняються за розміром.Навіть висота стелі в різних приміщеннях варіюється. Це дозволяє грати зі світлом, а також відкриває різні види з кожної кімнати на навколишні краєвиди.

Через великих панорамних вікон будинок вийшов дуже світлим.А завдяки вуличної підсвічуванні і білому бетону його силует виділяється здалеку на пагорбі, немов маяк.

Джерело: admagazine.ru

Читайте также

Возможно, Вам также будет интересно